P.C.I.  bvba

1976 Christiaan Pots studeert af aan het Sint Lucas Instituut in Gent

1979 oprichting de eenmanszaak op onder de benaming Christiaan Pots ° Studie- & Ontwerpbureel voor Interieurarchitectuur en Decoratie met als locatie Keizersplein 60 in Aalst.

1983 omvorming van de eenmanszaak tot een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het kort P.C.I. bvba genaamd en voluit Christiaan Pots Interieurarchitectuur & Decoratie bvba.

1992 Ingebruikname van de nieuwe bedrijfsruimten in een historisch herenhuis eveneens op het Keizersplein 35 in Aalst. Deze ruime locatie biedt plaats aan een ontwerpbureel en showroom voor meubelen, decoratieve objecten, stoffen en muur en vloerbekleding.

2004 De initiële showroom wordt omgebouwd tot ruime hedendaagse burelen waarmee het ontwerpbureau zijn werkterrein aangenaam zag vergroten. De achtergelegen ruimten dienen nu als decor voor de presentatie van een ruim aanbod aan meubilair, verlichting, decoratieve objecten, interieurtextiel en tapijten.

2009 Christiaan Pots Interieurarchitectuur bestaat 30 jaar.

2016 Wij verlaten het pand op het Keizersplein en nemen vanaf 01 juli 2016 intrek in ons nieuw kantoor aan het Koningin Astridpark 2 te 9300 AALST.